Category Archives: SAWHKHAWK

Sawhkhawk (May 13, 2018)

Sawhkhawk of the day Pu Duhoma chu ZPM chuan Chief Minister atan an vawrh chhuak ta a ni a, amah hi IPS a nih lai pawha tha taka hna thawk kha a ni a, ram rawngbawlna ngai pawimawha bansan a

Sawhkhawk (May 6, 2018)

Sawhkhawk of the Day Chhim lam politics chu a va ngaihnawm rem rem ve aw!! Kristiante tana hnawksak tak nia kan hriat thin, BJP lah chu sorkarna siam tum party pahnih chuan an dah langsar viau mai ni hian a

Sawhkhawk (April 29, 2018)

Sawhkhawk of the day Chhim lama kan Chakma unaute inthlang thawm chu a va ngaihnawm ve aw!! Seat la tlem ber, BJP chu an thu ber ni maiin helai tang hi chuan ka lo hria a, tu takin thawhpui zawk

Sawhkhawk (April 22, 2018)

Sawhkhawk of the day Zophai boruak a reh ta deuh va, kan ram ngei a nih beisei ila, sorkar leh a nawrtu dangte hian an nawr chhuah ngei pawh ka beisei tlat a ni. Tun hnaia Zophai ram endik chungchangah

Sawhkhawk (April 15, 2018)

Sorkar kum tawp a ni a, pawisa kum tawp a ni bawk a. Mizorama Kohhran hrang hrangte chuan kum khat chhunga an pawisa hmuh an tarlang hlawm a, Kohhran leh Pathian tan hian kan lo thawh hnem hlawm hle mai.

Sawhkhawk (April 8, 2018)

Sawhkhawk of the day Sorkar kum tawp a ni a, pawisa kum tawp a ni bawk a. Mizorama Kohhran hrang hrangte chuan kum khat chhunga an pawisa hmuh an tarlang hlawm a, Kohhran leh Pathian tan hian kan lo thawh

Sawhkhawk (March 18, 2018)

Sawhkhawk of the week MZP-in Kohhran hruaitute leh pawl dangte ngenna ngai pawimawha Chawlhbuk sak hnatlang an han thulh rih hi a mawi ka hle mai, tlawmna entirna anga ngai pawl an awm erawh a pawi. A tul huna hnungtawlh

Sawhkhawk (March 4, 2018)

Sawhkhawk of the day Mizoten kut kan neih zinga kan ngaihhlut leh tun thlenga kan la lawm awm chhun, Chapchar Kut kan lo thleng leh ta a. Kum danga kan hman tawhah, thlalak leh video vela kan hmuh thin angin

Sawhkhawk (Feb, 25, 2018)

Sawhkhawk of the Week Mizoten kut kan neih zinga kan ngaihhlut leh tun thlenga kan la lawm awm chhun, Chapchar Kut kan lo thleng leh dawn ta a. Ka lo hriat danin kuminah hian a hmanna tur hmun lai vel

Sawhkhawk (Feb 18, 2018)

Sawhkhawk of the day Good Governance hi kan sawi thin a, a tak tak hian kan thuneitute hian kalpui dawn ta se, Mizo mipui zingah hian ngam lo tak tak hi kan tam ngawtin ka ring thin. Ram hruaitu leh

Login

Lost your password?